Thursday, September 30, 2010

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010

Στην Λευκάδα οι 3 βασικοί υποψήφιοι είναι :
1. 'Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ' με τον Κώστα Αραβανή απο το ΠΑΣΟΚ

2. η Δημοτική Κίνηση 'ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ' με υποψήφιο Δήμαρχο Λευκάδας τον Κωνσταντίνο Δρακονταειδή.
και

3. Ο Ανεξάρτητος Συνδιασμός Ενεργών Πολιτών με υποψήφιο Δήμαρχο Λευκάδας τον Ξενοφώντα Βεργίνη.

Υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του κορμού απο πλευράς Συμμαχίας των Πολιτών για τον Καστό θα είναι ο Πέτρος Γιαννούτσος του Γεωργίου με 6 υποψήφιους στην τοπική κοινότητα τους Γιαννούτσο Θεόδωρο του Ιωάννη, Γιαννούτσο Ιωάννη του Γρηγορίου, Γιαννούτσο Ιωάννη του Φωτίου, Γιαννούτσου-Μοτάκη Σπυριδούλα του Γεωργίου, Δρίζη-Ρεμάντα Γεωργία του Γεωργίου και Δρίζης Χριστόφορος του Ιωάννη.

Υποψήφιος κορμού της Δημοτικής Κίνησης 'ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ' για λογ/σμό του Καστού θα είναι ο Χρήστος Τριλίβας με 5 υποψήφιους σε τοπικό επιπεδο τους Μουρούκη Ευστάθιο του Γρηγορίου, Τριλίβα – Μουτζίκη Δέσποινα συζ. Ιωάννη, Τριλίβα Βασίλειο(Παναγία) του Σπυρίδωνα, Φατούρου-Τριλίβα Μαρία συζ. Γεωργίου και Τριλίβα Παναγιώτη του Αθανασίου.

Υποψήφια για τον κορμό απο τον Καστό για τον Ανεξάρτητο Συνδιασμό Ενεργών Πολιτών του Ξενοφώντα Βεργίνη θα είναι η Μαργαρίτα Αργυρού τ.Γεωργίου και για την Δημοτική Κοινότητα Καστού οι : Γιαννούτσος Κωνσταντίνος τ.Ιωάννη, Γιαννούτσου Μαρία τ. Γρηγορίου και Στάμου Χριστιάνα τ.Λεωνίδα.


Περισσότερες πληροφορίες για τους υποψηφίους και τα ψηφοδέλτια τους αναλυτικά θα βρείτε στα blogs τους και στις παρακάτω διευθύνσεις :
http://oloigiatilefkada.blogspot.com/

http://www.aravaniskostas.gr/2010/10/blog-post_15.html


http://www.kolivas.de/2010/10/18/%CF%84%CE%BF-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%AD%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B7/

No comments:

Post a Comment