Wednesday, November 16, 2011

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ στο ΙΟΝΙΟ : Το Νομοσχέδιο για τις ιχθυοκαλλιέργειες


Στις 4 Νοεμβρίου , την ώρα που κατέρρεε η κυβέρνηση Παπανδρέου, την ώρα που η Ελλάδα είχε παραλύσει χωρίς Κυβέρνηση, δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ για τις ιχθυοκαλλιέργειες !!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!
Η κυβέρνηση υπό κατάρρευση, και όμως εκείνη την ημέρα ένας μηχανισμός φαίνεται –στα χαρτιά- ότι λειτούργησε ρολόι !!

Μέσα σε λίγες ώρες έγιναν πέντε συνεδριάσεις επιτροπών!! Στην μια από αυτές συμμετείχαν 8 Υπουργοί!!! Ναι ακριβώς την ώρα που ο Γιώργος Παπανδρέου ζητούσε ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή, 8 Υπουργοί συνεδρίαζαν – λέει- και ενέκριναν ιχθυοτροφεία στα πιο τουριστικά σημεία !!

ΑΠΑΤΗ !!

Το ΦΕΚ θα το βρείτε  >> ΕΔΩ

Η ΚΥΑ πέρασε με πραξικόπημα!

Παραποιήθηκαν όλες οι διαδικασίες! Την ώρα που η Ελλάδα βρισκόταν στο χείλος της καταστροφής, 8 Υπουργοί μαζί τους και ο Παύλος Γερουλάνος, υπέγραφαν για «τα καλά και συμφέροντα» !

Και τώρα τι γίνεται; Τι θα κάνουν οι βουλευτές των Ιονίων Νήσων; Η Βόρειος τουριστική Κέρκυρα γεμίζει κλωβούς, η Νότια Ιθάκη γίνεται ιχθυοτροφικό πάρκο ενώ η Κεφαλονιά δέχεται μεγάλο κτύπημα : Κόλπος Αργοστολίου, Φώκι, Φισκάρδο, Πόρος, Σκάλα, Ραντζακλί, Καταλειός θα γεμίσουν με Υπουργικούς κλωβούς !

Θα το αφήσουμε να περάσει έτσι; Ο νέος υφυπουργός τουρισμού Πέτρος Αλιβιζάτος πρέπει να αναλάβει δράση!

Ο βουλευτής Σπύρος Μοσχόπουλος -που είναι πλέον στην αντιπολίτευση- οφείλει να αντισταθεί στο νομοθετικό πραξικόπημα και να αναλάβει πρωτοβουλίες για συντονισμό δράσης των βουλευτών των Ιονίων νησιών

Ο Περιφερειάρχης κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Στην τελευταία συνεδρίαση το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφασίστηκε "από μηδενική βάση νέα μελέτη χωροθέτησης των ιχθυοκαλλιεργειών''. Μόνο που αυτή η απόφαση δεν διαβιβάστηκε πουθενά ! Ακόμα δεν έχει καθαρογραφεί και μένει στα συρτάρια της Περιφέρειας ! Τυχαίο;

Οι Δήμοι στον Κόσμο τους ! Ωμή παραβίαση κάθε νομιμότητας !

Στις 4 Νοεμβρίου στήθηκε ένας παρα-μηχανισμός για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των ιχθυοκαλλιεργητών σε βάρος της προστασίας του περιβάλλοντος και του τουρισμού.

Πηγή : Kefaloniapress

1 comment:

  1. Γεια σε όλους,
    Το όνομά μου είναι η κ. Sharon Sim. Ζω στη Σιγκαπούρη και σήμερα είμαι ευτυχισμένη γυναίκα; και είπα στον εαυτό μου ότι οποιοσδήποτε δανειστής που διασώζει την οικογένειά μου από την κακή μας κατάσταση, θα αναφερθώ σε οποιοδήποτε πρόσωπο που ψάχνει δάνειο σε αυτόν, μου έδωσε ευτυχία σε μένα και την οικογένειά μου, χρειαζόμουν δάνειο $ 250, 000,00 για να ξεκινήσω τη ζωή μου όλη όπως είμαι μια μητέρα με 3 παιδιά που γνώρισα αυτό ειλικρινής και ο ΘΕΟΣ φόβος δανειστή άνθρωπος δανείου που με βοηθούν με ένα δάνειο των $ 250, 000.00 SG. Δολάριο, είναι ΘΕΟΣ που φοβάται τον άνθρωπο, αν χρειάζεστε δάνειο και θα επιστρέψετε το δάνειο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του να του πείτε ότι είναι η κ. Sharon, που σας παραπέμπει σε αυτόν. επικοινωνήστε με τον Dr Purva Pius, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (urgentloan22@gmail.com) Whats App + 91-8929509036 Σας ευχαριστώ.

    ReplyDelete